Over ons

Al 28 jaar een begrip in Doetinchem. Kappersopleiding Doetinchem is het leercentrum in de Achterhoek die opleidingen in het kappersvak en aanverwante opleidingen aanbiedt. Dinie Buijl is sinds 6 jaar onderdeel van Kappersopleiding Doetinchem.

 

Leuk feitje: Dinie heeft lang geleden zelf de opleiding bij Kappersopleiding Doetinchem gevolgd. Na haar opleiding is zij daar parttime blijven werken zowel als kapster als (gediplomeerd) docent. Na 10 jaar docent uiterlijke verzorging op het Metzo College heeft Dinie Kappersopleiding Doetinchem overgenomen.

Op dit moment runt Dinie samen met haar dochter Kim onze school. Kim is van origine maatschappelijk werkster en docent omgangskunde. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij een bureau voor jongeren met Autisme en een normale begaafdheid, heeft ze drie jaar geleden besloten om zich volledig te storten op de kappersschool. Op dit moment is ze vooral werkzaam achter de schermen. Ze is zich gaan richten op het ondernemerschap en tevens draagt ze zorg voor de visagie, het epileren en verven van de wenkbrauwen / wimpers en geeft ze vanwege haar docentenopleiding taal, rekenen, loopbaan & burgerschap aan onze dagstudenten. 

 

Ons team bestaat in totaal uit zes werknemers met ieder hun eigen expertise. We werken in kleine groepen van maximaal 11 studenten per docent en we zijn praktisch ingesteld. Klanten kunnen bij ons binnen komen om tegen een klein bedrag door één van de studenten geknipt te worden. Werkervaring en studeren in één!

 

Kortom: Kappersopleiding Doetinchem staat garant voor een aangename sfeer, kwalitatief goed onderwijs en persoonlijke groei van de student staat centraal!

Dinie en Kim